Novo Reduced price!
Rampe 1.4 Kit Mega 2560 R3 za arduino + 1pcs RAMPE 1.4 Krmilnik + 5pcs A4988 Koračnih Voznik Modul 3D Printer Kit

Rampe 1.4 Kit Mega 2560 R3 za arduino + 1pcs RAMPE 1.4 Krmilnik + 5pcs A4988 Koračnih Voznik Modul 3D Printer Kit

€13.95

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: 3d tiskalnik za vgradnjo elektronike, arduino, 2560 arduino, hanpose koračnih, mikro atmega 2560, a4988, 3d arduino mega, arduino zaradi r3 odbor, tiskalnik komplet 3d ploščadi, arduino starter kit.

Mega 2560 R3 + 1pcs RAMPE 1.4 Krmilnik + 5pcs A4988 Koračnih Voznik Modul za 3D Printer kit Reprap MendelPrusa

3D Tiskalnik Krmilnik RAMPE 1.4

RepRap Mega Pololu Ščit, ali RAMPE za kratek.To je oblikovana tako, da celotno elektroniko, potrebne za RepRap v en majhen paket za nizko ceno.RAMPE vmesniki na Ard Mega z močno Ard MEGA platformi in ima veliko prostora za širitev.Modularna zasnova vključuje vtič v koračnih gonilniki in iztiskanje nadzor elektronike na Ard MEGA ščit za enostavno storitev, del zamenjava, nadgradnja-sposobnost in širitev.Poleg tega je število Ard širitev plošče lahko dodani v sistem tako dolgo, kot glavni RAMPE odbor vodi na vrh kupa.

Različica 1.4 uporablja površinska montaža kondenzatorji in upori za dodatno kritje rob vprašanje primerih.

Mega 2560 nadzorni odbor:

odbor je ATmega2560 kot jedro mikrokrmilnik razvoj odbor je sama po sebi 54 skupine digital I / O vhodni / izhodni priključek (14 skupin ne PWM izhodi), 16 sklopov simulacija kot vhodni strani, skupine 4 UARTs (strojna oprema serijska vrata), z 12 MHz kristalnega oscilatorja.Z zagonski nalagalnik-grub, prenesete program neposredno prek USB, ne da bi morali iti skozi druge zunanje pisatelj.Dobava del opcijskega USB napajanje, ali kot zunanji napajanje z AC-to-DC tok in baterijo.Razvoj IDE vmesnik temelji na odprtokodni načela, omogoča brezplačen prenos za uporabo v projektno delo, šolskega poučevanja, nadzor motorja, interaktivna dela.

Mikrokrmilnik

A4988 voznik modul:

A4988 Koračnih Motornih Voznik Odbor je zlom odbor za Allegro je A4988 DMOS Microstepping vozniku, Prevajalec in prevelik tok Varstva; prosimo, preberite A4988 obrazcu carefullybefore uporabljate ta izdelek.

Opozorilo: Priklop ali odklop steper motor, medtem ko je voznik pogon lahko uniči voznika. (Na splošno, ponovnega ožičenja ničesar, medtem ko je pogon isasking za težave.)

Maksimalni izhodni tok je 1A

Preprost korak in smer nadzor vmesnik

Pet različnih korak ločljivost: full-step, pol-korak, četrtletje-korak, osma-korak, in šestnajstega korak

Nastavljiv sedanje nadzor vam omogoča, da nastavite maks. izhodni tok s potenciometrom,ki omogoča uporabo napetosti nad vaš koračnih motorja nazivna napetost toachieve korak višje stopnje

Inteligentni sekljanje nadzor, ki ga samodejno izbere pravilen trenutno razpada način (hitro razpada ali počasi razpada)

Nad temperaturo toplotne zaustavitev, pod napetost zaklepanje, in crossover-trenutna zaščita

Kratek-zemlja in že-obremenitev varstvo

Vrsta Regulator Napetosti
Obratovalna Temperatura A4988 Koračnih Voznik Modul
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Mega 2560 R3
Napajalna Napetost RAMPE 1.4 krmilnik
Izguba Moči LCD Krmilnik
stanje Nova
Številka Modela 3d printer kit
Blagovna Znamka HJXRHGAL
Paket Drugo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki