Novo Reduced price!
Odbojka oprema, usposabljanje pomaga super trener za solo prakse, da služijo vrže nazaj žogo vrvico pasu nastavljiva dolžina

Odbojka oprema, usposabljanje pomaga super trener za solo prakse, da služijo vrže nazaj žogo vrvico pasu nastavljiva dolžina

€6.38

-29%

€8.99

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: fx jakna, suknji moški plašč dolgo slim, vtmb, plašč in jakna moški, klasična jakna moški, britanska športna jakna, aboorun jakna, vrečko trener, 2018 nove jakne, moške zimske priložnostne outwear, traper suknjič krilo.

Bullet Točk:

1、SUPER ZA SOLO USPOSABLJANJE: S pomočjo postane zelo enostavno praksi roko swing tehnika in vrže večkrat zaporedoma.Elastični kabel vodi žogo nazaj po vsakem zamahu.Ni potrebe za prekinitev usposabljanja, da bi vzel žogo.Več hitro ponovitev zapored dobili v stanju pretok: to je enostavno, da popoln tehnika s hitre povratne informacije.

2、NASTAVLJIVA DOLŽINA KABLA: Elastična dvojno ojačani kabel, ki je nastavljiv po dolžini.Za optimalno služila usposabljanja priporočamo, najti optimalno višino za svojo višino in prilagodite kabel ustrezno.To se lahko prilagodi do 8' 2" (2,5 m).

3、PRAKTIČNE ZA UPORABO: Elastični trak z dobro kakovostjo kavljem in zanke tirnega pribora za kravato žogo trdno.Nastavljiva pasu pasu z dobro kakovostjo sponke za pritrjevanje omogoča udobno prilegajo.

4、UDOBNA IN NASTAVLJIVA VELIKOST OKROG PASU: Velcro trak udobno prilega okoli pasu.Je mogoče prilagoditi tako, da omogoča različne pasu velikosti do 2'6" (80 cm).

5、USTREZA KOLI ODBOJKA: Neoprenska torbica z nastavljivo dolžino ima standard odbojka ali odbojko na mivki.To bi lahko tudi pridržite, nogomet, vaterpolo ali basketballs.Ta vrečka je pritrjena na elastična vrvica, ki je pripeta za pas velcro trak.

Specifikacija:

Ime: Nogomet Usposabljanja Žogo

Material: potapljanje krpo

Primeren za obseg pasu: ena velikost (nastavljiva)

Primerna za velikost kroglice: univerzalna (nastavljiva)

Funkcija: primerna za odbojko na mivki in nogomet

Mere (pribl.): dolžina približno 2,5 m/8.2 ft (še vedno članica), največja raztegljive okoli 5m/za 16,4 ft

Teža: približno 150 gramov

Seznam Vsebine:

1*Nogometno Kick Trener

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki