Novo Reduced price!
24 Flash Prahu 125 Predlogo 2 Lepilo 5 Krtačo Flash Diamond Flash Prahu Začasni Tattoo Nastavite Otrok, Obraz, Telo, Slikarstvo, Umetnost Set

24 Flash Prahu 125 Predlogo 2 Lepilo 5 Krtačo Flash Diamond Flash Prahu Začasni Tattoo Nastavite Otrok, Obraz, Telo, Slikarstvo, Umetnost Set

€12.18

-12%

€13.85

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: diamond vezenje delno, ščetka za pranje obraza, silicij obraza čiščenje krtačo vibrator, ponaredek tatoo bojevnik, obraza silicij, 5d diamond kuhinja, obraz piling orodje, vratu začasni tattoo, oblak stojalo, bleščice matrica.

Bullet Točk:

1、Flash Začasni Tattoo ima 24 barve flash, od tega 125 so namenjeni.Potreba, da imajo vse, kar potrebujete za takojšen neverjetno body art.Flash tatoo je nepremočljiva in traja 3-7 dni.To je odvisno od normalnih pogojih in ustrezno vzdrževanje.Lahko uporabite milo ali odstranjevanje ličil, da ga odstranite.

2、Začasni Tattoo Kompleti so prijazen do kože, lahko uporabite tatoo kompleti, obraz, roke in tudi nohti kjerkoli v telesu.Uporaba je neskončno.To je 100% prepričani, da so koži prijazne in kakovostne obraza in telesa oljnih slik.Enostaven za uporabo, predlogo, ki jo je enostavno odstraniti in kože ne poškoduje.

3、Primerna za vse starosti, vključno z otroki in odraslimi.Idealen za festival stvaritve, likovnih stranka DIY igre za dekleta pretvarjajo, da igrajo igre, obleko gor igre in igra vlog.Uživajte v čudovito ustvarjalno čas s prijatelji.

4、Prosimo, preberite naslednja navodila pred uporabo, ki vam lahko pomagajo, da jo uporabljajo pravilno.Najprej, prosim prilepi vzorec nalepke in nanesite lepilo!Nato peel off nalepke, počakajte, da se lepilo postane pregleden, in na koncu krtačo to!

5、To je naš novi izdelek, ki temelji na povratne informacije strank.

Značilnosti:

1. Flash Začasni Tattoo ima 24 barve flash, od tega 125 so namenjeni.Potreba, da imajo vse, kar potrebujete za takojšen neverjetno body art.Flash tatoo je nepremočljiva in traja 3-7 dni.To je odvisno od normalnih pogojih in ustrezno vzdrževanje.Lahko uporabite milo ali odstranjevanje ličil, da ga odstranite.

2. Začasni Tattoo Kompleti so prijazen do kože, lahko uporabite tatoo kompleti, obraz, roke in tudi nohti kjerkoli v telesu.Uporaba je neskončno.To je 100% prepričani, da so koži prijazne in kakovostne obraza in telesa oljnih slik.Enostaven za uporabo, predlogo, ki jo je enostavno odstraniti in kože ne poškoduje.

3. Primerno za vse starosti, vključno z otroki in odraslimi.Idealen za festival stvaritve, likovnih stranka DIY igre za dekleta pretvarjajo, da igrajo igre, obleko gor igre in igra vlog.Uživajte v čudovito ustvarjalno čas s prijatelji.

4. Prosimo, preberite naslednja navodila pred uporabo, ki vam lahko pomagajo, da jo uporabljajo pravilno.Najprej, prosim prilepi vzorec nalepke in nanesite lepilo!Nato peel off nalepke, počakajte, da se lepilo postane pregleden, in na koncu krtačo to!

5. To je naš novi izdelek, ki temelji na povratne informacije strank.

Parametri:

Teža: približno 330 g

Velikost: približno 24*15*6 cm/9.45*5.91*2.36 v

Seznam:

24*bliskavica v prahu

125*predlogo

2*lepilo

5*čopič

Številka Modela One-time tatoo
Velikost One-time tattoo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki