Novo Reduced price!
Tune Matic Električna Kitara Most + Klinov BM-002 Za LP Kitaro

Tune Matic Električna Kitara Most + Klinov BM-002 Za LP Kitaro

€10.14

-11%

€11.52

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: stekla kitare slide, most guyker, fingerboard javor, guyker, tulko električna kitara vratu, Domovinsko, gotoh original, matic, bar kitaro, kitara vratu podporo.

Informacije Za Stranke

1.Izdelek slike v sedmih dneh po pošiljki, prosimo, prepričajte se, da je naslov za dostavo pravilen.Naši izdelki so novi izdelki, tam bo delo osebja, kakovost in količina inšpekcijski pregled pred odpremo, prosim stranke na enostavnost.

2.Izdelki so poslane po EMS.reach večina držav v 7 do 15 delovnih dni.To je za ZDA.KANADA.AVSTRALIJA. .Za druge države.to lahko traja več časa, da pridejo.

3.Package--Za paket.naše podjetje bo metoda standardizirane embalaže.ponavadi.med prevozom je zelo močna.

4.Mi pripisujejo velik pomen za vsako eno pošteno vrednotenje, vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da se hvalijo, da nas spodbuja, bi vam bili zelo hvaležni.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosimo, komunicirajo z nami, sem prepričan, da vse razumne težave bomo lahko hitro rešili, prosimo, ne hiteti, da nam slabo oceno.

5.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vrsta most
Blagovna Znamka guyker
Številka Modela BM002

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki