Novo Reduced price!
DHL Brezplačna dostava 2m PVC Helij Napihljivi Balon na Nebu/Napihljivi largre helij baloni za oglaševanje

DHL Brezplačna dostava 2m PVC Helij Napihljivi Balon na Nebu/Napihljivi largre helij baloni za oglaševanje

€57.19

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: napihljivi balon vojaške, slika napihljivi balon, oglaševanje napihljivi baloni, ženski napihljivi balon, napihljivi balon party, napihljivi balon, oglaševanje pvc materiala, maquina napihljivi balon, komercialno oglaševanje balon, pvc oglaševanje napihljivi balon telefon, napihljivi oglaševanje balon lubenica.

DHL Brezplačna dostava 2m PVC Helij Napihljivi Balon na Nebu/Napihljivi largre helij baloni za oglaševanje, Izdelek podrobnosti Material: PVC Velikost: /2m/3m Dia Barva: srebrna Logotip tiskanja: na voljo(NE INCLUE) Pripomočki: vrvi, kompleti za popravilo cena ni vsebovala logotip, tiskanje, vas prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete logotip.Uporaba Helija balon je neke vrste zraku plavajoče, da se napihnejo helij --inertni plin, ki je relativno varno, ne bo razneslo, ki niso vnetljivi.V glavnem uporabljajo za oglaševanje, trgovina odprla, obletnico, poroko, mednarodne razstave, sejmi.Pogosta VPRAŠANJA 1. Ne pušča, če kravato vrv?

Št.Tam se bo razpoka, vendar pa je hitrost puščanja je na zelo počasi, tako dolgo, kot tesen vozel, na splošno se lahko ohrani za več dni.

2. Kako dolgo traja, da pridržite helija?Kako pogosto potrebujejo zrak?

Večji balon je, več žogo, da plinom.Vzemite 2 metrov na primer, v normalnih okoliščinah to lahko vodijo plina več kot 5 dni.Plin bo manj in manj, vendar to ne pade dol sudedenly.Ampak to se dogaja, da pade dol, dodatek helij je ok.

3. Koliko plina, če bi se mi napihuje?

4 nr3 /3 * 0.1786 g/L

4. Lahko se meša z malo zraka v helij, da shranite stroški?

Ja, ampak zrak vsebin je manj kot 20%

5. Razen helijem, lahko uporabim drugih plinov?

Vodik se lahko uporablja tudi, ampak zato, ker gorenja vodika na običajno temperaturo in tlak, ki je dejavnik tveganja, je veliko.Kemijska narava helij ni aktivna, pripada ne gorljivih plinov.

Opomba: cena žogo ne vsebuje napihljivi črpalko.Podrobnosti Izdelka Fotografije

Delno izjava o oprostitvi odgovornosti

1. Vsi naši izdelki so posebej prilagojene.Ko mi pošljete in prejmete blaga.Ne bomo sprejeli donose.

2. Tam je določeno barvo razlika v izdelku slike v tej trgovini.In naš opis izdelka ni popolnoma bogato in odlično.Bomo poskušali izboljšati podrobnosti o naših izdelkov.Ker obstaja veliko različnih vrst proizvodov in veliko delovno obremenitev, moramo preživeti več časa, da se izboljšajo.Če ste jih kupili, prosimo, preberite in se seznanite z našo opis izdelka pazljivo.Če imate jasno, ali nejasnih vprašanj, nam lahko pošljete sporočila, puščajo sporočila za spletno razpravo ali nam pišite.Bomo poskušali razložiti to za vas.

3. Če Zavrnemo ta izjava, da ne kupite naše izdelke.

4. Nudimo vrat do vrat prevoznih storitev.Uporabljamo hitre dostave, zračnega in pomorskega transporta.Morda bo blago le prišli na svoj letališča, pristanišča terminal, ali po tem, ko blago preide skozi svoje navade, uporabite express dostava do vrat v vašem . (Po vseh našo razpravo, smo začeli, da izberete način dostave.) Ali naše blago brez tovora ali ne, v resnici imamo plačane tovora.Zato, ko se blago vrne tako, da jim pošljete nazaj, ne sodeluje z carinskih uvoznih postopkov in ne podpisom blaga, bomo imeli pravico do opravljanja in nadomestilo za naše izgube od vas.

5. Če je naš opis izdelka nejasno in nepopolno, bomo skupaj izdelka glede na izkušnje.In imamo pravico, da izberejo nekatere parametre, kot je naš izdelek parametri za izdelavo industrijskih izdelkov.Seveda, smo lahko komunicirajo z vami prvi.Preverite parameter informacije.

6. V nekaterih državah in regijah, carinske politike se razlikujejo od tistih, ki so članice glede posameznih postavk, ki lahko povzroči težave v carinjenje blaga, če bodo skozi svoje nacionalne carine.In bomo povečali daljavo z doplačilom, tako da bomo pogovorite se z vami in se odločite, ali želite, blago ali ne.

Starostni Razpon Odrasli
Logotip tiskanja Ne vključujejo
Uporaba Oglaševanje, Prireditve, Najem, Poslovne itd
Vrsta Grad
Paket krpo vrečko+standard karton
Blagovna Znamka MZQM
Material PVC
Dostavo način DHL, FEDEX, TNT, EMS
Številka Modela 2018081207
Slog Po meri
Pribor vrvi+kompleti za popravilo
Design Velik Zunanji Napihljiv Rekreacija

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki