Novo Reduced price!
1pc Tradicionalnih svile umetnosti Kitajske Svile Poiščite Slikarstvo Gongbi Ribe Doma Dekoracijo S021

1pc Tradicionalnih svile umetnosti Kitajske Svile Poiščite Slikarstvo Gongbi Ribe Doma Dekoracijo S021

€13.27

-10%

€14.91

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: kitajski starinsko se pomaknite, žerjav kitajske svile slikarstvo, kitajski gongbi, čoln model, bluzo kitajsko slikarstvo, umetnost ribe, linija svile, tradicionalna kitajska poiščite umetnosti, kitajsko slikarstvo skladu gongbi, devet ribe slikarstvo.

Opis: 1. Količina: 1 PC 2. Velikosti; O 30x100cm 3. Poreklo:Suzhou Kitajska 4.Jezik: Kitajski 5.Pakiranje;Št polje Kitajskega slikarstva s kaligrafijo, najbolj priljubljenih materialov, na katere slike so izdelani, so papir in svile.Končal delo, ki se lahko namesti na pomika, kot so obešanje pomika ali ročno pomika.Tradicionalno slikarstvo je mogoče doseči tudi na albumskih listih, stene, lak oprema, zložljive zasloni in drugih medijev.

"Svila slikarstvo" je starodavno in sodobno, Kitajskih in tujih slikarstvo in kaligrafijo umetnosti in svile kultura popolnoma skupaj, kot eno telo, ima bogato jiangnan značilnosti.

"Svila slikarstvo", je tradicionalna svile tehnologije in sodobne digitalne tehnologije, rezultat kombinacije gladko svilo rezanci, skozi digitalno barvno tiskanje tehnologija, design, 1:1, natisnjeni na svileno površino in s tradicionalno Kitajsko slikarstvo višji vgradni materiali in tehnologije, izdelan iz visoko-kakovostni razred okras sliko.

Svila slikarstvo je v 300 stopinj visoka temperatura vroče žigosanje in postanejo, učinek je zelo dober, se lahko hranijo dalj časa, ne zbledi.

Jezik Kitajščina (Poenostavljena)
Starost Za odrasle
stanje Nova

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki