Novo Reduced price!
Apple Svinčnik 2 2. Generacije za iPad Pro 11-palčni iPad Pro za 12,9-palčni na Dotik Pen Stylus Pen za Apple Tablet

Apple Svinčnik 2 2. Generacije za iPad Pro 11-palčni iPad Pro za 12,9-palčni na Dotik Pen Stylus Pen za Apple Tablet

€106.93

-5%

€112.56

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: globalna različica xiaomi poco x3 nfc 6gb 128gb, android tablet, grafični wacom tablet, igra prenosni računalnik, spusti pero, 2020 ipad pro, assesories ipad pro 2020, ipad pro, mechan svinčnik, tablete voyo 10 inch.

Ne Paket : 90% novih,brez izvirni paket Proizvajalec prenovljen( Uporablja ) Apple Svinčnik 1. samo Svinčnik

Uporablja: Preizkušen in 100% funkcionalna.Prepakira v ne-trgovina na drobno paket.

Kaj so Prenovljenih Izdelkov ?

1) Blago, ki je bilo vrnjeno s strani strank štejejo tudi prenovljen blaga.V tem primeru, prenovljen izdelek verjetno nima nič narobe s tem, da je na vseh.

2) število glavnih računalnik proizvajalci ponujajo prenovljen računalniki za prodajo na znižane cene.Prenovljen izdelkov ni nov koncept.W ith Paket : je izvirno Novo z original ŠKATLO

Novi Apple Svinčnik prinaša pixel-odlična natančnost in industrijo, ki vodi nizke zakasnitve, kar je super za risanje, risal, barvanje, pri čemer se ugotavlja, ce do e-pošte, in še več.In to je tako enostavno in naravno je, da uporabite kot svinčnik.

Novi Apple Svinčnik tudi funkcije, intuitiven na dotik površino, ki podpira dvakrat tapnete.Tako da zdaj lahko spremenite orodja brez nastavitev, ki jo dol.

Posebej izdelan za 11-palčni iPad Pro in za 12,9-palčni iPad Pro (3rd generation), to zunanja oblika ravno rob, ki pripisuje magnetno za avtomatsko polnjenje in seznanitev.

Material Kovine
Blagovna Znamka APPLE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Apple Svinčnik (2. Generacija)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki