Novo Reduced price!
Dekle v Obleko Ples Bronasto Skulpturo Ženski Sodobna Plesalka Kip Letnik Umetnosti Figur Dnevna Soba Dekor

Dekle v Obleko Ples Bronasto Skulpturo Ženski Sodobna Plesalka Kip Letnik Umetnosti Figur Dnevna Soba Dekor

€245.36

-19%

€306.70

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: ornament soba, dekle model kiparstvo, medenina konj, keramični figurin, glasse dekle kiparstvo, moda dekle kiparstvo, bronasto skulpturo ženska, faraon kip, replika kipa, boginja smole.

Je kipec umetnine prikaz sodoben ljubek dekle ples, prikazuje lepoto plesa in telesa.Fine podrobnosti, veren funkcije in motiva čustev, ki so vse zelo živahne in realistične v to deluje.

To botique kiparstva iz vrhunsko bronasto in marmorja znanja.Pri proizvodnji naših bronaste skulpture, cenimo visoko raven kakovosti in zaupanja v tradicionalne načine pridelave.Stalen nadzor kakovosti zagotavljajo visoko kakovost naših bronasti kipi in kipci, ki so proizvedeni prek izgubljenega voska tehniko.Deluxe okrasek na vrhu vse police, omare ali na delovni mizi v doma ali ples sobi.Odlično darilo za prijatelja ali družino, je tudi starinske zbirateljske & zbirko.

Značilnosti: 1, Real vrhunsko bronasto in marmorja znanja. 2, Tradicionalne izgubljeno-vosek vroče litje tehnologije. 3, Odlično izdelave in veliko podrobnosti. 4, Težka, veren in realistične značilnosti.

Velikost(cm):H36x18X12

Vse klasične Bronasto skulpturo je kovanje trdo delo in prave ljubezni za ustvarjanje čudovitih umetniških del za naše stranke po vsem svetu.Merimo svoj uspeh za zadovoljne stranke in trajnih spomenikov, ki bo preživel vse nas.Kot seznanijo z vsebino naš spletni katalog, upamo, da ste opazili umetniške številne skulpture, ki jih ponujamo, izjemne podrobnosti in kakovost prikazane in ponos, smo se v kar verujemo.

Kiparstvo je sestavljena iz umetniki, obrtniki, predanih strokovnjakov, spontanih misli in vseživljenjskega zaposlenih, ki delujejo skupaj, tako da lahko še poveča vaš dom ali javnih projekta z lepoto in umetnost.

Velikost(CM) H
Izdelave Tradicionalno Ročno Izgubljenega Voska Vroče Litje
Blagovna Znamka ATLIE
Regionalna Funkcija Evropa
Material Baker
Priložnosti Doma , Dnevna Soba , Pisarna , Galerija, Notranji
Glavni Material Brona, Bakra, Medenine in Marmorja Znanja
Tema Starinsko, Letnik
Namen Uporabe Dekor , Darila , Zbirateljske, Zbirka

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki