Novo Reduced price!
3 Kos BBQ Grill Opeke Rešeto Čistilo Žar Strgalo za Čiščenje Kamna za Kuhinjo WHShopping

3 Kos BBQ Grill Opeke Rešeto Čistilo Žar Strgalo za Čiščenje Kamna za Kuhinjo WHShopping

€2.69

-41%

€4.56

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: barbecu žar, BBQ, peči rešeto, natur kamna, žar na oglje, žar plinski žar, barbecu, bbq žar ponev, kuhinja orodje, Strgalo.

telo, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 3 Kos BBQ Grill Opeke Rešeto Čistilo Žar Strgalo za Čiščenje Kamna za Kuhinjo WHShopping

Značilnosti:

1.Ti BBQ grill zidaki so narejeni iz 100% ekološkega materiala, ki je brez vonja in Non-toksične, ne vpije maščob in gnojevka in je varna za ljudi, živali, rastlin In vode.To ne bo nič vaš keramičnih ploščic in kovine, te čiščenje opeke je varno rešitev.

2.Na plovec uporablja za reomve BBQ kisle maščobe, madeže, ostanke in Nečistočo.

3.Žar Opeke je lahek plovca opeke z naravno anti-zdrsa oprijem.Čiščenje počutili kot sprehod v park, ne da bi dobili ročaj ali konice na poti.

4.Kamen velikost Naše set za čiščenje blokov ima trajne površinske plasti gradnje tako, da se Izboljša proces čiščenja brez porazdelitve roke ali zapestja.

5.Ni lase ali konice za prekinil in se v hrano.Čisti žar Veliko lažje in natančneje kot s čopičem, in lahko udarec prašnih Delcev ali obrišite z mokro papirnato brisačo.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Material: plovec

Velikost: 10 x 7 x 4 cm

1x Čiščenje Opeke

Za enkratno uporabo No
Goriva Brez Goriva
Število Uporabnikov >5
Način Uporabe priročnik
Struktura Iz Enega Kosa
Z Vžiga Napravo ali Ne NISO Vključeni
Uporaba Pogoj Normalno Prostem

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki