Novo Reduced price!
Youpin 70mai Samodejni Zasilni Zagon Moči Banke 11000mAh Velike Zmogljivosti Avtomobila Jump Starter Inteligentni Avto Polnilnik baterije

Youpin 70mai Samodejni Zasilni Zagon Moči Banke 11000mAh Velike Zmogljivosti Avtomobila Jump Starter Inteligentni Avto Polnilnik baterije

€51.52

-15%

€60.62

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: avto jump starter, 70mai jump starter, 70mai xiaomi, 70mai, mi xiomi, yaber avto jump starter moči banke, avto polnilec gori, Skok Starter, Youpin, xiaimi jump starter.

Youpin 70mai Samodejni Zasilni Zagon Moči Banke 11000mAh Velike Zmogljivosti Avtomobila Jump Starter Inteligentni Avto Polnilnik baterije

Opomba:to je xiaomi Eko-verige izdelke,zato ni nobenega xiaomi logotip o izdelkih.

Osnovni Parametri

Dimenzije: 163×87×27 mm

Zmogljivost: 11100mAh(41.07 Wh)

Izhod: 5V / 2.4,12V jump starter vrata

Vhod: 5V / 2A

Čas polnjenja: ≤5.5 ur

Skok začeti trenutne: 250A

Vršnega toka: 600A

Delovna temperatura: -20℃~55℃

Polnjenje temperatura: 0~55℃

Vožnjo vašega vozila v nekaj sekundah

Začeti trenutne 250A | Vršnega Toka 600A Moč in Kompakten

Jump Start 3.0 L Vozila do 40-krat na Eno Polnjenje.

Široko, Prilagodljivo, da Večina Vozil

Namenjen 12V vozila z do 4,0 L plina in 2.0 L dizelskih motorjev.

Pametno Načrtovanje za Varnost

Osem inteligentne funkcije za zagotovitev varnosti uporabnikov in, da se zaščitite pred poškodbami.Ekstremnih Vremenskih Prilagodljivost

Nikoli ne skrbite o mrtvih vozila težava z baterijo v mrzlem zimskem času vse več.

Enostavno Upravljanje

Popraviti sami, 5 minut delovanja shranite iz dolge čakalne in drage račune.Dvojno Moč Banke za Naprave in Oprema se lahko uporablja za polnjenje vašega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali drugih elektronskih naprav.Koristno LED Luči v temi svetilka je svetla dovolj in dovolj učinkovite, da vam pomaga jump start mrtvo baterijo.

V bistvu enake velikosti kot prenosna moč banke za pametne telefone

Mobilni telefon bo vedno 4% z energijo baterije, ko ste jih najbolj potrebujejo.Dober razlog, da moč pack jump starter v avtu je, da večina bo imela vrati USB, ki so na njih, ki jih lahko uporabite za polnjenje telefona.Uporabite ga lahko tudi za polnjenje tablice in karkoli drugega, da dobi je polnjenje prek USB tetivi.

Splošno enostaven za uporabo, skok starter, ki je idealen za vse newbie.

Povežite prenosni jump starter, začetek vašega avtomobila, odklopite jump starter, in nato pustite.Ni treba čakati na nekoga, da vas rešim, skrbeti sami, in dopusta.

NE Anti-reverse oblikovanje vmesnika,se lahko priznajo samodejno, ko baterije posnetek se obrnil,izogibanje napačno delovanje.

Neodvisni osvetlitev stikalo,ki ga lahko spremenite v osvetlitve ,Stroboskopske osvetlitve in SOS signalna luč za eno stikalo.

V celoti napolnjena stanje,lahko uporabite označite razsvetljavo neprekinjeno 48 ur.Pomagal nujne situacije svobodno, ko je vaš avto opremljen z njim.

Seznam vsebine: 70MAI Jump Starter×1; kabel za Polnjenje×1; Smart baterije posnetek×1; Skladiščenje vrečka×1; Uporabniški priročnik×1

Kako uporabljati 70mai Jump Starter?Uporabljate napravo kot 12V jump starter:

1. Priključite jump starter na napravo.Zagotoviti, da indikator za baterijo posnetki so off.

2. Priključujte posnetkov pravilno, da pozitivne in negativne koncih akumulator.Rdeče posnetka mora biti priključen na pozitivni (+) konča, medtem ko črna posnetka mora biti priključena na negativni (-) konec.Nato sledite spodnjim navodilom:

Ko zelena lučka vklopljena, je povezava pravilna in baterijo je mogoče skok začetek.

Ko rdeča lučka vklopljena in zumer zvok mogoče slišati, posnetke, ki so priključeni na napačnih koncih.Priključite posnetkov pravilno in poskrbite, da bo zeleno luč vklopljena pred skok začetni baterije.

Če zelena lučka utripa in zumer zvok mogoče slišati, napetost je prenizka.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, da se zelena lučka neha utripanja.Jump start baterijo v 30 sekundah.

Ko sta zelene in rdeče luči niso vklopljene in ne zumer zvok mogoče slišati, baterijo, se lahko zaključi, pa je poškodovana.Zagotoviti, da posnetke, ki so povezane s pravilno konča.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, thegreen lučka vklopljena.Jump start baterijo v 30 sekundah

3. Po avto je skok začel, odstranite baterijo posnetke.

Postavka velikost
Značilnosti xiaomi avtomobilska dodatna oprema Inteligentni Avto Polnilec
Številka Modela Midrive PS01
Funkcije 1 Avto zaračuna za nujne primere
Funkcije 3 11000mAh Velike Zmogljivosti Avtomobila Jump Starter
Material
Žiro Samodejni Zasilni Zagon Moči Banke
Posebne Funkcije
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Zmogljivost
Poreklo CN(Izvora)
Max speed Velika Zmogljivost Avtomobila Jump Starter
Značilnosti 2 Začetna Moč Banke za avto
Blagovna Znamka Xiaomi
Članice Zbora Ready-to-Go
Certificiranje ROHS

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki